Τοπικά

Μαραβέγιας: Αποδεκτό το αίτημα της μονάδας Αλτσχάιμερ Βόλου για αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων

Το αίτημα του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών (Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ.) Βόλου, για αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων, μετέφερε στην υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.
Η συνάντηση με την κ. Ράπτη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου, δυο ημέρες μετά τη συνάντηση του κ. Μαραβέγια με το Δ.Σ. της Εταιρείας, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η σημασία του εγχειρήματος.

Ο βουλευτής ενημέρωσε την υφυπουργό Υγείας ότι η μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου είναι μία σοβαρή δομή που διαθέτει άδεια ίδρυσης – λειτουργίας και δραστηριοποιείται από το έτος 1998 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας με σκοπό την πρόληψη, την παρακολούθηση, την θεραπευτική προσέγγιση και την φιλοξενία ανοϊκών ασθενών.
Η κ. Ράπτη έκανε αποδεκτό το αίτημα για αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο της μονάδας, επιτηρώντας τη διαδικασία και βοηθώντας προς την σωστή κατεύθυνση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το