Κόσμος

Μάνα ξέχασε το παιδί της στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό

Ένα κοριτσάκι πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού πέρασε αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο της μητέρας του, στο Castelfranco di Sopra (στο Αρέτσο). Το παιδί όταν εντοπίστηκε στην Piazza Vittorio Emanuele είχε πάθει ήδη καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με το ANSA.

Το παιδί ξεχάστηκε από τη μητέρα του στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες μέσα στον ήλιο, αφού εκείνη αντί να το αφήσει στο νηπιακό σταθμό όπως συνήθιζε, κατευθύνθηκε στη δουλειά της.

«Ακούσαμε μια κραυγή», είπαν κάτοικοι της περιοχής που ήταν στο σπίτι τους . «Κανείς πριν δεν είχε παρατηρήσει τίποτα και το παιδί έμεινε στο αυτοκίνητο στον ήλιο για ώρες.» Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει μπροστά από το Δήμο.

Η μικρή παρέμεινε στο αυτοκίνητο, με τα παράθυρα κλειστά, όλο το πρωί από τις 8 έως τις 14 περίπου, και έγινε αντιληπτή όταν η μητέρα του έφυγε από τη δουλειά της. Ασθενοφόρο με γιατρό έφθασαν αμέσως, αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Η μητέρα Ilaria Naldini, ζει στο Terranuova Bracciolini, και περιγράφεται από εκείνους που την ξέρουν ως μητέρα «προσεκτική, προσεγμένη» και ως «πολύ αξιόπιστη» στο χώρο της εργασίας της.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το