Παραπολιτικά

Μαλλιά κουβάρια

Τον ανασχηματισμό αναμένει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αν και δεν έχει λόγους να φοβάται μιας και οι ΑΝΕΛ λόγω ένδειας δεν έχουν στελέχη να προτείνουν στο κυβερνητικό σχήμα. Παρότι δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, μέσα στο κόμμα δεν έχει ανταγωνιστές, γιατί απλά δεν υπάρχουν.
Αυτό που την φοβίζει είναι η διατάραξη των σχέσεων με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και τις ανακοινώσεις για την απομάκρυνση του «S» στη Νέα Ιωνία. Από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας στο ρεπορτάζ, αυτό το «S» είχε «στοιχειώσει» την πόλη. Υπήρχαν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ όπως οι κ.κ. Μανιάρας και Μολοχίδης που πάλευαν χρόνια ολόκληρα και παρά τις διαφορές τους με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, ο Βόλος και η Νέα Ιωνία είχαν κοινή στάση και κοινή διεκδίκηση επάνω στο θέμα. Αναφερόμαστε στα συγκεκριμένα πρόσωπα από τη Νέα Ιωνία γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανήκουν, όλοι γνωρίζουν τις προσπάθειές τους και έχουν εξαγριωθεί με την υφυπουργό που δήλωσε ότι κατόπιν ενεργειών της εγκρίθηκε η απομάκρυνση.
Στον ΣΥΡΙΖΑ την εκθέτουν και δηλώνουν ότι ενώ έκλεισαν το ραντεβού «άνοιξαν τους χάρτες για να της δείξουν πού είναι «S» γιατί δεν γνώριζε παρότι από το 1987 αυτό αποτελούσε κυρίαρχο ζήτημα για τη Νέα Ιωνία».
Μέσα στη διαμάχη και στην προσπάθεια της Μαρίνας Χρυσοβελώνη να αποδείξει ότι «αυτή κάνει το κυβερνητικό κουμάντο στον Νομό», πράγμα που δεν της αναγνωρίζουν ανοιχτά στο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοτική Αρχή του Βόλου είπε ότι διεκδίκησε το έργο με μια… επιστολή που έστειλε τον Μάιο. Μιλάμε, για αγώνα, όχι αστεία. Έπαθε ζημιά το πληκτρολόγιο(!). Το βασικό βέβαια κόνσεπτ της επιστολής ήταν για να επιτεθεί φραστικά γιατί ανησυχούσε το κοινό της.
Και «καπάκι» έρχεται η Νατάσα Οικονόμου να τους χλευάσει και να τους πει ότι το έργο που διεκδικούσαν με προτεταγμένα τα στήθη είχε ανακοινωθεί από τον Μάρτη, από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Θάνο Βούρδα.
Τζάμπα διατάραξε σοβαρά τις κακές σχέσεις της με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το