Ελλάδα

Μαλεσίνα: Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό – Στους 19 οι νεκροί σε λίγες μέρες

Συνεχίζεται η καταγραφή θυμάτων από κορωνοϊό στην περιοχή της Μαλεσίνας του δήμου Λοκρών, σε αυτό το τρίτο κύμα της πανδημίας. Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα σε λιγότερο από 4 ημέρες η Φθιώτιδα έχει χάσει 10 ανθρώπους από κορωνοϊό και επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία τους με τους 7 να είναι από το δήμο Λοκρών και οι 4 από τη Μαλεσίνα, από όπου προέρχονται και οι δυο τελευταίες απώλειες.

Τα τελευταία θύματα του κορωνοϊού είναι μία 75χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο, είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ Κορoνοϊού Λαμίας ήταν κατειλημμένα είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Η δεύτερη απώλεια, επίσης από τη Μαλεσίνα, είναι μια 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα.

Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ κορωνοϊού και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.
Έτσι, φτάσαμε στους 19 νεκρούς στη Μαλεσίνα σε αυτό το τρίτο κύμα και στους 30 στο σύνολο στο Δήμο Λοκρών, όταν στα δύο προηγούμενα κύματα, είχαμε από την περιοχή μόλις δύο θανάτους. Σε τοπικό επίπεδο παραμένουν στη ΜΕΘ κορονοϊού 8 ασθενείς, ενώ στην Κλινική Covid με συνεχείς «προσθαφαιρέσεις» (εισαγωγές – εξιτήρια) έχουμε ακόμη άλλους 32 ασθενείς.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ένας γάμος που τελέστηκε στις 21 Φεβρουαρίου, αποτέλεσε εστία διασποράς και αρκετοί από τους θανόντες συνδέονται με το μυστήριο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το