Πολιτισμός

«Μάγεψε» η Μπάντα Πολεμικού Ναυτικού σε αφιέρωμα στον Στ. Ξαρχάκο χθες στο Θερινό Θέατρο Βόλου

Παρουσιάστηκε χθες στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» η μεγάλη βραδιά με τίτλο «Σταύρος Ξαρχάκος – Μπάντα Πολεμικού Ναυτικού – Η Μεγάλη Συνάντηση», στην οποία παρουσιάστηκε όλη η μαγεία της μουσικής του Σταύρου Ξαρχάκου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στο Θερινό Θέατρο Βόλου για να παρακολουθήσει το αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο, απολαμβάνοντας την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, που μάγεψε το κοινό, ενώ καταχειροκροτήθηκε.

Η συναυλία, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και το Δίκτυο Ελασσονιτών «Περραιβία», με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα θα πάνε στο Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» για την προμήθεια ενός μικρού λεωφορείου με αναβατόριο, ώστε να εξυπηρετηθούν στις μετακινήσεις τους τα άτομα με αναπηρίες που δεν διαθέτουν δικό τους ειδικά διαμορφωμένο όχημα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας είχε ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Γεώργιος Τσιλιμπάρης, πλωτάρχης ΠΝ, ενώ στα κείμενα και την αφήγηση ήταν ο Αλέξης Κωστάλας. Σολίστ: Σύλβια Τσιμπανάκου, Θεόδωρος Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης. Εμφανίστηκε η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου), οι χορογραφίες ήταν της Βάσως Τηλιοπούλου (Chorus Line). Βιντεοπροβολές από το Δίκτυο «Περραιβία», ενώ τον γενικό συντονισμό και την επιμέλεια είχε ο Κώστας Σκριάπας, πρόεδρος Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και Δικτύου «Περραιβία».

Η συναυλία παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο Τρικάλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων και αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ» στη Λάρισα, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και πολλές εθελοντικές οργανώσεις, για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ι.Μ. Ελασσόνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το