Θ Plus

Maestro: To Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το Netflix αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από τη συχνότητα του Mega. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα είναι διαθέσιμο για τα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μετά την εν λόγω εξέλιξη, άνθρωποι του χώρου προεξοφλούν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα χρηματοδοτηθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MAESTRO:

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος

Παραγωγός: MEGA TV

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος

Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Παπακαλιάτη
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως «το “από ‘δω και πέρα” είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Μaestro”. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το