Ελλάδα

«Μάχη» σε δημοπρασία για τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου: Πουλήθηκαν για 25.000 ευρώ

Ανάρπαστα έγιναν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό τα γυαλιά του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου. Στην δημοπρασία εκτίθενται επίσης αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.
Μάλιστα τα γυαλιά που φορούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δόθηκαν σε δημοπρασία αντί 25.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα διατεθούν για τη ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Νεαρός εφοπλιστής ο νέος κάτοχος
Νέος τους κάτοχος, έγινε ένας νεαρός εφοπλιστής, που σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχει αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και στα αντικείμενα που σχετίζονται με αυτόν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της δημοπρασίας, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, σχολίασε: «Πέρασε το στόχο! Χαίρομαι ότι πήγε καλά και για τα γυαλιά και για την Ελπίδα!». Σχολιάζοντας την άνοδο του ποσού τις τελευταίες ώρες, σημείωσε: «Δεν το πρόσεξα, δεν το είδα. Απίστευτο: Είναι η στρατηγική των αγοραστών, απίστευτο είναι αυτό».

Ερωτώμενος αν θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το νέο κάτοχο των γυαλιών, ο Νίκος Παπανδρέου, τόνισε: «Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο προφανώς». Τέλος, σχολιάζοντας την τιμή και το τι αυτή δείχνει, ανέφερε: «Δείχνει ότι έχει γίνει λίγο cult το θέμα «Ανδρέα». Φτάνουμε στο επίπεδο του μύθου που εμένα δεν μου αρέσουν οι μύθοι αλλά η κοινωνία χρειάζεται μύθους».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το