Τοπικά

Μάχη σε δεκάδες μέτωπα στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου (photos)

Σε μια πρωτοφανή κατάσταση που προκύπτει συνδυαστικά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις επιδράσεις από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, βρίσκεται ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Δεκάδες μέτωπα στο κυρίως οδικό δίκτυο αλλά και σε δευτερεύοντα δίκτυα και αγροτικούς δρόμους, δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές συνεργείων και τη διάθεση μέσων, σε χειμωνιάτικες συνθήκες.


Ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, οι αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι και εργαζόμενοι στον Δήμο, βρίσκονται διαρκώς στις επάλξεις, δίνοντας έναν ατέλειωτο αγώνα με τα στοιχεία της φύσης καθώς δεν έχουν τελειωμό οι κατολισθήσεις, οι καθιζήσεις και γενικότερα οι ζημιές σε δίκτυα, υποδομές κ.α.


“Μένουμε εδώ, δεν υποχωρούμε από την πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας”, τονίζει ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης και συνεχίζει: “Σε πείσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, μένουμε εδώ, μαχόμενοι. Ενώνουμε δυνάμεις, συντονίζουμε ενέργειες για τις καθημερινές μάχες.
Έχουμε δοκιμαστεί στα δύσκολα και στις καταστροφικές πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2018 και σε άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα. Δώσαμε συντεταγμένα αγώνες και καταφέραμε να κρατήσουμε την κοινωνία ζωντανή, το Πήλιο όρθιο.
Με την ίδια δύναμη αλλά με περισσότερη εμπειρία κι ένα ευρύτερο μέτωπο δυνάμεων, με την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια στο πλευρό μας, δίνουμε αυτόν τον σκληρό αγώνα.
Μένουμε στις επάλξεις, παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί.
Θα τα καταφέρουμε και πάλι.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το