Ελλάδα

Μάχη για 60χρονο που ήπιε χλωρίνη για να αυτοκτονήσει αλλά το μετάνιωσε

Μάχη με τον χρόνο έδωσαν χθες το απόγευμα διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα κατεπείγον περιστατικό με τη ζωή ενός ηλικιωμένου άνδρα να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 60χρονος που διέμενε μόνος του σε απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή του Ηρακλείου πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του με έναν επώδυνο και βασανιστικό τρόπο, πίνοντας χλωρίνη. Στη συνέχεια ωστόσο συνειδητοποιώντας την πράξη του, πανικοβλήθηκε και τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια. Τελώντας όμως το καθεστώς πανικού δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει με ακρίβεια το σημείο στο οποίο βρισκόταν, με αποτέλεσμα το πλήρωμα του ασθενοφόρου που ανέλαβε την επιχείρηση για τη σωτηρία του να αποδυθεί σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο που απειλούσε άμεσα τη ζωή του ηλικιωμένου.

Εν τέλει, οι διασώστες εντόπισαν το απόμερο σημείο στο οποίο βρισκόταν απομονωμένος ο απελπισμένος άνδρας φθάνοντας έγκαιρα κοντά του. Αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή: cretapost

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το