Τοπικά

Μ. Βορίδης από Βόλο: Ο Τσίπρας ετοιμάζει τον εφιάλτη τύπου Βενεζουέλας

unnamed

Να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, επιλέγοντας το Ναι στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, κάλεσε τους Βολιώτες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, μιλώντας σήμερα το βράδυ σε πολυπληθέστατη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Ο κ. Βορίδης επανέλαβε τη θέση της Ν.Δ. ότι το δίλημμα που τίθεται στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου είναι ναι ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ευρώ και τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης, για να προσθέσει ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη επιλογή, γι’ αυτό και ο κάθε πολίτης  οφείλει να αποφασίσει υπεύθυνα. Ο βουλευτής και τέως υπουργός της Ν.Δ. πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που υπερισχύσει το «όχι», τίθεται τέρμα στη διαπραγμάτευση και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα χάσουν τις οι καταθέσεις τους, θα σημειωθεί κατάρρευση των κρατικών εσόδων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα καταβολής μισθών και συντάξεων.

Ο κ. Βορίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να θέσουν σε περαιτέρω κίνδυνο τις προσπάθειες ετών και την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε ευθέως τον κ. Τσίπρα ότι επί πέντε μήνες λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, σε σχέση με την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, για να προσθέσει ότι «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει τον εφιάλτη τύπου Βενεζουέλας». Χαρακτήρισε καταστροφική την κυβέρνηση, η οποία εξευτελίζει τη χώρα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το