Τοπικά

Μ.Πατσιαντάς: Συκοφάντης ο κ. Μπέος

Patsiadas

Να ανακαλέσει το περιεχόμενο των δηλώσεών του περί συμφωνίας μεταξύ των παρατάξεων Πατσιαντά – Σκοτινιώτη ενόψει του β΄γύρου των δημοτικών εκλογών, «με την προϋπόθεση συγκεκριμένα άτομα σε θέσεις κλειδιά να μην πειραχτούν», ζητεί από τον κ.Μπέο ο επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας Μαργ. Πατσιαντάς με επερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ.Πατσιαντάς κάνει λόγο για ανυπόστατες και συκοφαντικές δηλώσεις και περνώντας στην αντεπίθεση κατηγορεί τον Δήμαρχο Βόλου για πληθώρα εξωθεσμικών «άτυπων» συνεργατών και συμβούλων του ιδίου και των αντιδημάρχων που παρεμβαίνουν χωρίς δικαίωμα στο έργο των υπηρεσιών και για αδικαιολόγητες υπηρεσιακές μεταβολές προσώπων.
Ειδικότερα στην επερώτησή του ο κ.Πατσιαντάς επισημαίνει τα ακόλουθα:
«Στις 29-8-2014, λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, ο κ. Δήμαρχος σε τηλεοπτική συνέντευξή του ανέφερε κατά λέξη τα εξής: «…Με την ευκαιρία αυτή να βγάλω και κάτι καινούργιο. Στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών έγινε μια συμφωνία μεταξύ του κ. Σκοτινιώτη και του κ. Πατσιαντά να στηριχθεί για Δήμαρχος ο κ. Πατσιαντάς με την προϋπόθεση συγκεκριμένα άτομα σε θέσεις κλειδιά να μην πειραχτούν, 15 – 17 άτομα. Υπάρχει μια λίστα οι οποίοι δεν πειράζονται…».
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7-9-2014 ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο να ανακαλέσει τις πιο πάνω ανυπόστατες και συκοφαντικές δηλώσεις του και αντί ανάκλησης δήλωσε ότι …θα απαντήσει προσεχώς με στοιχεία…
Είναι βέβαιο ότι ο κ. Δήμαρχος με τις πιο πάνω δηλώσεις του, που μόνο στην αναποτελεσματική επικοινωνιακή τακτική του εντάσσονται, θέλησε να χρεώσει σε αντίπαλες παρατάξεις του πρακτικές, που ουδέποτε ακολούθησαν, προφανώς για προετοιμάσει το έδαφος για τον δικό του απαράδεκτο τρόπο άσκησης της διοίκησης του Δήμου, όπως ήδη διαφαίνεται από τις πρώτες μέρες της θητείας του με δείγματα 1) την πληθώρα εξωθεσμικών «άτυπων» συνεργατών και συμβούλων του ιδίου και των αντιδημάρχων που παρεμβαίνουν χωρίς δικαίωμα στο έργο των υπηρεσιών και 2) πρόσφατες τουλάχιστον αδικαιολόγητες υπηρεσιακές μεταβολές προσώπων. Επερωτάται ο κ. Δήμαρχος εάν προτίθεται να ανακαλέσει το περιεχόμενο των πιο πάνω ανυπόστατων και συκοφαντικών δηλώσεών του της 29-8-2014;»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το