Τοπικά

Μ. Πατσιαντάς: Υπηρέτης των μνημονιακών πολιτικών ο Αχ. Μπέος

ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ

Η παράταξη του Μ. Πατσιαντά καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, την κλήση σε απολογία του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Εύης Καρυδάκη, και κατηγορεί τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο για στοχοποίηση της συνταγματικά κατοχυρωμένης συνδικαλιστικής δράσης, ως πλήρως εξαρτημένος από τη Ν.Δ. και υπηρέτης των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης που πλήττουν βάναυσα την κοινωνία, τον Δήμο Βόλου και όλους τους ΟΤΑ.

Ειδικότερα, οι «Δρόμοι Συνεργασίας» υποστηρίζουν οτι οι κατηγορίες «της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων της και της άρνησης υπηρεσίας», που απέδωσε η Δημοτική Αρχή στην υπάλληλο του Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, «είναι βαριές και αβάσιμες και αποτελούν συνδικαλιστική δίωξη για ένα μέλος του Δ.Σ., το οποίο δεν έπραξε τίποτα περισσότερο από το να ασκήσει τα καθήκοντά του, ως μέλος του Δ.Σ., δηλαδή να ενημερώσει ως όφειλε τους συναδέλφους της για τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων που θα γίνονταν την Πέμπτη 30-10-2014. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια καθαρά πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη της δημοτικής αρχής Μπέου που εξυπηρετεί τον ένα και μοναδικό σκοπό να ανοίξει το δρόμο στο χώρο των υπηρεσιών του Δήμου για την πλήρη κατάργηση των όποιων συνδικαλιστικών ελευθεριών και να συνεχίσει απερίσπαστα το κλίμα τρομοκρατίας στους δημοτικούς υπάλληλους.
Είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της αντεργατικής στάσης Μπέου που αφού αδιαφόρησε σκόπιμα για το θέμα αξιολόγησης, έπειτα συνέχισε με τη “φίμωση” των εργαζομένων στα Δημοτικά Συμβούλια. Κατόπιν πέρασε από τις λεκτικές επιθέσεις, στην στοχοποίηση της συνταγματικά κατοχυρωμένης συνδικαλιστικής δράσης των εργαζομένων, σε πλήρη σύμπλευση με τις επιδιώξεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία δεν διστάζει να διώκει τους συνδικαλιστές και τις συνδικαλίστριες που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους Δημοτικούς Υπαλλήλους έναντι στην αντεργατική λαίλαπα Μπέου. Οι μάσκες έπεσαν κύριε Δήμαρχε. Από το είμαι «Ουδέτερος» και «Ανεξάρτητος» περάσατε από την πρώτη μέρα της θητείας σας στο προφανές που πάντα ήσασταν. Εξαρτημένος πλήρως από τη Ν.Δ. και υπηρέτης των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης που πλήττουν βάναυσα την κοινωνία, τον Δήμο Βόλου και όλους τους ΟΤΑ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το