Τοπικά

Μ. Παπαδημητρίου: «Η πορεία προς τα εμπρός συνεχίζεται δυνατά»

Νέα ορμή στη δύσκολη πορεία προς τα εμπρός και ισχυρή εντολή για μια νέα δημιουργική περίοδο, θα δώσει την Κυριακή ο λαός του Νοτίου Πηλίου στην «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία», τόνισε στην ομιλία του στην κεντρική πλατεία της Αργαλαστής, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου, χειροκροτούμενος από μεγάλο ακροατήριο το οποίο κατέκλυσε την περιοχή.

«Με την μαζική παρουσία σας σήμερα εδώ, στο αποκορύφωμα της προεκλογικής περιόδου, αποδείξατε πως η πλατεία Αργαλαστής είναι μικρή για τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία.
Η ισχυρή πλειοψηφία της κοινωνίας είναι εδώ και στέλνει μήνυμα για μια μεγάλη νίκη την Κυριακή.

Έρχεται η ώρα για να αποφασίσει ο λαός του Νοτίου Πηλίου αν θα συνεχίσει με ντόπιους ανθρώπους την μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια που δρομολογήσαμε.
Πλησιάζει η στιγμή της κρίσης, αν θα συνεχίσουμε μπροστά, ψηλά, τώρα που διαμορφώσαμε τις συνθήκες, βάζοντας τέλος στις περιπέτειες με ένα μεγάλο όχι στην παλινόρθωση ενός σκληρού κομματικού συστήματος που υπονόμευσε το μέλλον του τόπου.

Οι θυσίες που έγιναν και τις αναγνωρίζετε, δεν θα πάνε χαμένες. Πετύχαμε πολλά και ξέρουμε πως να πορευτούμε ενωτικά και δυναμικά στο μέλλον.
Οι ρυθμοί ανάπτυξης, οι νέες επιχειρήσεις, οι νέες θέσεις απασχόλησης που δημιουργούνται, τα μεγάλα έργα αλλά και οι καθημερινές παρεμβάσεις, αποτυπώνουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, η οποία άλλαξε πορεία τα τελευταία χρόνια.

Ξέραμε τις δυσκολίες και αναλάβαμε την βαριά ευθύνη να δώσουμε αγώνα για τα παιδιά μας και τα παιδιά τους.
Δεν περιμέναμε κανέναν κομματικό απεσταλμένο, κανέναν πολιτικό τυχοδιώκτη, να βάλει πλάτη στα δύσκολα, τότε που αναλάβαμε έναν ναρκοθετημένο Δήμο, στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ένα βήμα από το λουκέτο ή την επιτροπεία.

Όλοι μαζί, εμείς οι ντόπιοι, αδιαφορώντας για την κομματική καταγωγή του καθενός, φέραμε στο προσκήνιο τις δημιουργικές δυνάμεις και σήμερα η παράταξη των ενεργών πολιτών, είναι ισχυρή και αποφασισμένη για μια νέα περίοδο δημιουργίας.
Απόψε από την Αργαλαστή, η συγκλονιστική παρουσία σας στέλνει το μήνυμα της νίκης, της συνέχειας. Ούτε μια ψήφος χαμένη την Κυριακή. Συνεχίζουμε, πετυχαίνουμε !!!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το