Τοπικά

Μ. Μιτζικός: Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει «ξαφνικό θάνατο» για την Χώρα

μιτζικός

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του δεν φαίνεται να κρύβονται πλέον για τον “ξαφνικό θάνατο” που ετοιμάζουν ως μέλλον αυτής της χώρας. Όλο και περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύουν, σε όλους τους τόνους, ότι το πρόγραμμα για την οικονομία – που παίζεται “κορώνα – γράμματα” σε αυτές τις εκλογές και αφορά στην ύπαρξη της χώρας – έχει μία κατεύθυνση: Τέρμα στις ιδιωτικοποιήσεις, επενδύσεις, μνημόνια και υποχρεώσεις… Δηλαδή με άλλα λόγια “ξαφνικός θάνατος”». Τα παραπάνω τονίζει με έμφαση ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Μιτζικός με αφορμή τις συνεχείς και αλλεπάλληλες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. «Δηλώσεις που – δυστυχώς για όλους μας – δεν διαψεύδονται από τον αρχηγό του κόμματος κ. Τσίπρα» προσθέτει.
Και συνεχίζει: «Μέσα στις τρεις τελευταίες ημέρες έχουμε και λέμε: “Αδειάζοντας” Σταθάκη, Βαλαβάνη και Παππά, οι οποίοι εκλιπαρούν για παράταση των μνημονίων, ο κ. Λαφαζάνης ζητά άμεση ακύρωση των μνημονίων και των εφαρμοστικών Νόμων. Δηλαδή άμεση έξοδο από το ευρώ, άμεση επιστροφή στη δραχμή και να καταστραφεί άμεσα η χώρα. Δεν διαψεύδεται.
Σε δηλώσεις του ο εμπνευστής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής του Γ. Βαρουφάκης αναφέρει ότι προέχει η αξιοπρέπεια και όχι τα οικονομικά στοιχεία. Δήλωσε πως αν η Ελλάδα δεν καταλήξει σε συμφωνία με την Τρόικα, τότε «ο θάνατος είναι προτιμότερος».
Μόλις 24 ώρες πριν προέκυψε η φοβερή αποκάλυψη μέσα από τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χιωτίδη, ότι, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε παύση πληρωμών και έξοδο από το ευρώ».
«Χθες, προσθέτει, έγινε μία άλλη δήλωση υποψήφιας βουλευτού. Της κ. Γαϊτάνη για το νέο «λεφτά υπάρχουν». Δηλαδή ένα ακόμη στέλεχος, η κ. Γαϊτάνη συντάσσεται με τους συναδέλφους της και βροντοφωνάζει το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου “λεφτά υπάρχουν”. Προφανώς, θα τα τυπώσουν στο φωτοτυπικό της … Κουμουνδούρου».

Ο κ. Μιτζικός τονίζει πως «όλα αυτά οδηγούν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε «ξαφνικό θάνατο». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να οδηγήσει τη χώρα σε χρεωκοπία για να ικανοποιήσει τις εμμονές της ηγεσίας του.
Αυτή είναι η αλήθεια». Και καταλήγει: «Και μόνο που ο κ. Τσίπρας σιωπά επιβεβαιώνει έτσι τα πιο ακραία και καταστροφικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας είναι το ατύχημα που δεν θα πρέπει να συμβεί ποτέ στη χώρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το