Τοπικά

Μ. Μιτζικός: Νοικοκυρεμένα πράγματα και όχι όλα στην τύχη…

KARTA MITZIKOS4

“Η Ν.Δ” έχει ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό οικονομικό πρόγραμμα που θα φέρει την ανάπτυξη στη χώρας” επισημαίνει σε σημερινές δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Μιχάλης Μιτζικός. “Ο Πρωθυπουργός μετρημένα και με συγκεκριμένα στοιχεία μίλησε για την μεταμνημονιακή Ελλάδα. Ο προγραμματισμός είναι μέχρι το 2021. Η εφαρμογή είναι μονόδρομος και μπορεί να φέρει την ανάπτυξη» επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας κ. Μιχάλης Μιτζικός.

Και προσθέτει με έμφαση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει ως σύνθημα τη λέξη «ανατροπή», στην ουσία μας όμως αυτό που δρομολογεί είναι η «οπισθοδρόμηση». Μόνο οι σαρωτικές μεταρρυθμίσεις μπορούν να «ξεκολλήσουν» την Ελλάδα από το κακό παρελθόν της και να την κάνουν μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Εμείς αυτό πρεσβεύουμε. Μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Στόχος είναι η ήττα του λαϊκισμού. Και μόνο η αναφορά ότι η Ελλάδα από την 147η θέση στη λίστα της ανταγωνιστικότητας ήρθε –με πολύ κόπο ως τώρα- στην 36η θέση τα λέει όλα».

Ο κ. Μιτζικός τάσσεται υπέρ της μείωσης των συντελεστών της φορολόγησης των φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων και της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ για μικρές και μεσαίες περιουσίες. Και η Ν.Δ. θέλει μπορεί να το κάνει. Σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που θα φορολογήσει όλους ανεξαιρέτως για να βρει χρήματα. Αφού η πολιτική που απαγγέλλεται μόνο ελλείμματα μπορεί να φέρει, όπως αναφέρει.

«Ήρθε η ώρα να φύγουμε από την νοοτροπία των ελλειμμάτων με παροχές χωρίς αντίκρισμα. Όλοι μας οφείλουμε να το εμπεδώσουμε καλά για να πάμε παρακάτω» επισημαίνει.

«Επιτέλους πρέπει να νικήσει η Ελλάδα της εργασίας και της ανάπτυξης» είναι το σύνθημα που όλοι οι Έλληνες πρέπει να βάλουμε στην ζωή μας» σημειώνει.

«Η Μαγνησία είναι ένας από τους αντιπροσωπευτικούς Νομούς της χώρας με όλα τα πλεονεκτήματα και τα προσόντα για να αναπτυχθεί. Η δουλειά μας είναι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για ό,τι μπορεί να δώσει την ανάπτυξη στον δικό μας τόπο. Και αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε με προσήλωση» καταλήγει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το