Τοπικά

Μ.Χριστοδουλάκης: Το μόνο που θέλει η Κυβέρνηση είναι η εξουσία

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης για τη συνεστίαση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας.  Ο κ. Χριστοδουλάκης εκπροσώπησε την κ. Γεννηματά, που καθυστέρησε στην εκδήλωση καθώς έπρεπε να παρευρεθεί στην ψηφοφορία για το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να διαπραγματεύεται μεταξύ των πρώην και των νυν κυβερνητικών εταίρων για να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας για λίγο ακόμη καιρό.

«Εμείς έχουμε κάνει τη δική μας επιλογή. Μέσα στο κλίμα της πόλωσης και του διχασμού που επενδύουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, η δική μας επιλογή είναι η πιο κρίσιμη για τους Έλληνες. Θα παρουσιάσουμε τη δική μας πρόταση, θα μιλήσουμε με πολιτικά επιχειρήματα, με βάση το δικό μας σχέδιο για το πώς μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση με έμφαση στην κοινωνική συνοχή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλάκης.
Πρόσθεσε ακόμη πως το μήνυμα που στέλνεται από τον Βόλο και από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι μήνυμα νίκης για όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες το επόμενο διάστημα.
Από την πλευρά της η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία Φούλη Τσιώμου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τους υποψηφίους του κινήματος στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές.

Στη σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκαν πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, υποψήφιοι δήμαρχοι με το ΚΙΝΑΛ και πλήθος κόσμου. Απουσίαζε από την εκδήλωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Τσιλιμίγκας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το