Τοπικά

Μ. Χρυσοβελώνη: “Οι ΑΝ.ΕΛ. τιμούμε τη Δημοκρατία στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία!”

xrisoveloni

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από 41 χρόνια, η καρδιά μας βρίσκεται ακόμα εκεί στο Πολυτεχνείο, στην ηρωική εξέγερση των φοιτητών και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Τιμούμε τα ιδεώδη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Τιμούμε μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές των αγώνων του λαού μας και της νεολαίας για την ελευθερία.

Τιμούμε την εξέγερση ενός λαού, που ήθελε να ζήσει ελεύθερος και αγωνίστηκε για τα αυτονόητα.

Τιμούμε τα ιδανικά της ανεξαρτησίας, της ειρήνης και της αγάπης για τη ζωή, που παραμένουν και θα παραμείνουν στην ψυχή μας ζωντανά, ειδικά σήμερα σε μία τόσο δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, όπου όλοι οι Έλληνες πολίτες αγωνίζονται καθημερινά για τη δημοκρατία, την παιδεία και την αξιοπρεπή διαβίωση.

Σήμερα ο συμβολισμός της Επετείου του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρος από ποτέ και μας δείχνει το δρόμο προκειμένου με όπλο τις αξίες και τα ιδανικά μας να δώσουμε τη μάχη χωρίς δεσμεύσεις για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε, προκειμένου να αγωνιστούμε ενάντια στους δανειστές και να θωρακίσουμε τη δημοκρατία στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ιστορία μας ως έθνος μας έχει αποδείξει περίτρανα πως μόνο με ενότητα και ομοψυχία, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Και σήμερα, που ζούμε υποδουλωμένοι υπό την κατοχή των «ξένων εταίρων», η ανάγκη να ενωθούμε ως λαός και να αγωνιστούμε για τα ιδεώδη μας και την εθνική κυριαρχία της χώρας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Το οφείλουμε στους προγόνους μας, στον εαυτό μας, στα παιδιά μας!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το