Τοπικά

Λύση στα προβλήματα των λαϊκών αγορών θα δώσει η νέα δημοτική αρχή Βόλου

Περιοδεία στις λαϊκές αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης και οπωροκηπευτικών πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
H επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος- Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό παραγωγών και πωλητών και μέσα από συνεχή και ουσιαστικό διάλογο θα επιλυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κύριο στόχο να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους.
Η ίδια επεσήμανε ότι θα υπάρξει μέριμνα για τους παραγωγούς και τους πωλητές των λαϊκών αγορών, δηλώνοντας αρωγός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και ειδικότερα στα θέματα καθαριότητας και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.
Επίσης, τόνισε ότι βασική αρχή της και του συνδυασμού είναι η λειτουργία των λαϊκών αγορών με κανόνες, καθώς και η πλήρη εξυγίανσή τους από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση τόσο με τους παραγωγούς, όσο και με τους πωλητές.
Παραγωγοί και πωλητές ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα που δίνει και να έχει θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ως βασικό άξονα το καλό της πόλης και των κατοίκων της.
Την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι: Χ. Αγκρή, Κ. Αναστασιάδου – Μωραϊτου, Ε. Αντωνίου, Π. Βαϊόπουλος, Κ. Βεργετάκη – Πειρασμάκη, Β. Γιαννουλής, Γ. Ελαφρός, Ι. Ζαρείφης, Π. Ζαρκάδας, Κ. Θεοδοσόπουλος, Θ. Καντόλας, Α. Κεχαγιάς, Τ. Κλάρα, Φ. Κοκκινάρη, Δ. Κολτσίδας, Α. Κουτίνα, Δ. Κουτσός, Χ. Μαλιαχόβα, Δ. Μάσκα – Τσαντίκου, Μ. Μπαλαρούτσος, Α. Μπραζιώτης, Ι. Παπαδημητροπούλου, Ι. Πεσκίρη, Α. Σαρακατσάνος, Κ. Σαράφη, Β. Σισμανοπούλου, Δ. Σπάνιας, Ν. Στεφάνου, Λ. Τατάρη, Χ. Τριανταφύλλου, Ν. Τσαλπαράς, Μ. Τσαμπάζης, Σ. Χαρανά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το