Αθλητισμός

Λύσεις σε όλες τις θέσεις διαθέτει η φετινή η Νίκη

Μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει να έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις της 11άδας. Αυτό το γνωρίζουν άριστα στη Νίκη και γι’ αυτό φρόντισαν για τη δημιουργία ενός γεμάτου ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αύριο στο ΕΑΚ (6 μ.μ.) το επόμενο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Νίκη διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της Σούπερ Λιγκ 2. Κατά τη μεταγραφική περίοδο ήρθαν παίκτες ικανότατοι και με μεγάλη εμπειρία. Ορισμένοι εξ αυτών μετρούν εκατοντάδες επαγγελματικές συμμετοχές και πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπως επιτάσσει η μεγάλη της ιστορία.

Μόνο τους τερματοφύλακες να δει κανείς, καταλαβαίνει το βάθος του φετινού ρόστερ. Μπάγιτς, Γρηγοριάδης και Αποστολίδης, ίσως να συνθέτουν την καλύτερη τριάδα της κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα και όπως είδαμε στο πρόσφατο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα υπάρχει ο πολύπειρος Πάνος, με τον νεαρό και φιλόδοξο Γ. Κυρίτση, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, ενώ για την αριστερή πλευρά της άμυνας ο Παναγιώτου με τον Τζοβάρα. Ευχάριστος «συνωστισμός» και στους σέντερ μπακ με Ανδρέου, Τσιμπούκα, Αλιατίδη, Γρομητσάρη. Οι Μπόσιο, Κυριακίδης, Μέτσε, Θ. Κυρίτσης αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε και ο Παναγιώτου στο β’ μέρος του αγώνα της Φιλιππούπολης. Και φυσικά εκεί υπάρχει και ένας ακόμη παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, ο Σταύρος Τσουκαλάς, που αναμένεται να προσθέσει μεγαλύτερη ποιότητα.

Οι Λούκας Γκαρσία και Σιατραβάνης είναι επιτελικοί μέσοι και εδώ μένει να δούμε αν υπάρχει σχήμα στο οποίο να «χωρούν» και οι δύο στην ενδεκάδα, κάτι που σίγουρα θα περνά από το μυαλό του Αλέκου Βοσνιάδη. Δεν αποκλείεται ο Σιατραβάνης να τραβηχτεί στα άκρα της επίθεσης. Οι Βλαχομήτρος και Βασιλείου είναι οι άλλοι παίκτες που παίζουν κυρίως από τα αριστερά, ενώ ο Κάσος κινείται στην δεξιά πτέρυγα. Οι Ροχάνο και Τζιώρας είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη θέση του σέντερ φορ, ενώ δεν ξεχνάμε και τον Μπάλλα ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Τέλος, αυτή τη στιγμή υπάρχουν και δύο υπό δοκιμήν παίκτες που είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθούν. Ο λόγος για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Αλτιντζή που προέρχεται από τη β’ ομάδα του ΠΑΟΚ και τον 24χρονο αριστερό μπακ-χαφ Μάριο Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος πέρσι έπαιζε στον Α.Ο. Τρίκαλα.

Αύριο στο ΕΑΚ Βόλου το φιλικό με την ΑΕΚ Β’

Τον τρίτο φιλικό της αγώνα δίνει αύριο στις 6 το απόγευμα η Νίκη. Θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ Β’ στο ΕΑΚ Βόλου. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες και φυσικά να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Άλεξ Μπάτι: Το παιδί που εξαφανίστηκε δούλευε σε κατάλυμα για φαγητό και διαμονή – Τι λένε οι άνθρωποι που έζησαν μαζί του

Για την άγνωστη ζωή του Βρετανού εφήβου Άλεξ Μπάτι, που αγνοείτο επί χρόνια, ζώντας στη…

18 Δεκεμβρίου 2023

Πότε πέφτουν οι αργίες και τα τριήμερα του 2024

Τρία τριήμερα αργιών επιφυλάσσει το 2024, με τα περισσότερα να καταλήγουν Δευτέρα, όπως δείχνει το…

18 Δεκεμβρίου 2023

Νέο βίντεο Κασσελάκη: «Το μόνο προϊόν που πωλείται φτηνά στην Ελλάδα, είναι τα κυβερνητικά ψέματα»

Νέο βίντεο για την ακρίβεια ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος…

18 Δεκεμβρίου 2023

Έκλεψαν τον Ιησού βρέφος από φάτνη και ανέβασαν βίντεο στο TikTok ζητώντας λύτρα – Δύο συλλήψεις

Η αστυνομία στη νοτιοανατολική Ισπανία συνέλαβε δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι έκλεψαν ένα αγαλματίδιο που…

18 Δεκεμβρίου 2023

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τελικά, ποιο τιμολόγιο συμφέρει να επιλέξουμε; Ειδικός εξηγεί

Σε δύσκολη εξίσωση για τους καταναλωτές αναδεικνύεται η επιλογή του κατάλληλου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος. Ο…

18 Δεκεμβρίου 2023

Μετά τον τελικό του Κόνφερενς Φέγενορντ-Ρόμα ξανά αντίπαλες στο Γιουρόπα Λιγκ

Για «γερά στομάχια» οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Από την κλήρωση που…

18 Δεκεμβρίου 2023