Ελλάδα

Λουτρά Σιδηροκάστρου: Ο ταυτόχρονος θάνατος των 2 ηλικιωμένων προβληματίζει τις αστυνομικές Αρχές

Οι ταυτόχρονοι θάνατοι των δύο ηλικιωμένων στα ιαματικά λουτρά Σιδηροκάστρου και ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους σε διαμορφωμένο χώρο, είναι ένα ενδεχόμενο που προβληματίζει τις αστυνομικές Αρχές, διότι, αν και δε θεωρείται απίθανο, είναι αρκετά δύσκολο να έχασαν τη ζωή τους και οι δύο σχεδόν την ίδια στιγμή από κάποια παθολογικά αίτια που αντιμετώπιζαν.

Την ίδια στιγμή όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία καταδεικνύουν ότι δεν προκύπτει κάποιο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, ούτε και αυτό μπορεί να αποκλειστεί. Παράλληλα, καμία από τις σορούς των δύο ηλικιωμένων δε φέρει κάποιο εμφανές τραύμα, ώστε να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο οι δύο ηλικιωμένοι να γλίστρησαν, να χτύπησαν και έτσι να κατέληξαν.

«Είναι γεγονός ότι δεν είδαμε κάποιο τραύμα στις δύο σορούς και τα στοιχεία οδηγούν στο ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Όμως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που κάποιο έγκλημα δεν φαίνεται από την αρχή, όπως, για παράδειγμα, ένας θάνατος από ασφυξία. Πραγματικά σε αυτήν την υπόθεση η ιατροδικαστική εξέταση είναι το σημείο – κλειδί. Θα μπορέσει να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, για παράδειγμα, αν στα πνευμόνια των ηλικιωμένων βρέθηκε νερό, οπότε μπορεί να έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το αν η θερμοκρασία του χώρου ήταν πολύ υψηλή», λέει στο ethnos.gr έμπειρος αστυνομικός.

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Σερρών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, θα βρίσκονται στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πιθανότατα μέχρι αύριο το απόγευμα θα είναι έτοιμο και το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο των δύο ηλικιωμένων.

Βρέθηκαν μέσα στο λουτρό από υπαλλήλους
Οι δύο ηλικιωμένοι, ένας 72χρονος και η 70χρονη σύζυγό του, ήταν εκδρομείς και βρέθηκαν στην περιοχή, για να κάνουν ιαματικά λουτρά. Είχαν φτάσει πριν από λίγες μέρες στην περιοχή και είχαν χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία και άλλες δύο φορές τα λουτρά.

Το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου είχαν κλείσει ένα ατομικό λουτρό. Δε βγήκαν από το χώρο στον προβλεπόμενο χρόνο και υπάλληλοι των λουτρών τους χτύπησαν την πόρτα. Όταν δεν πήραν απάντηση, άνοιξαν την πόρτα και είδαν τους δύο ηλικιωμένους χωρίς τις αισθήσεις τους.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το