Τοπικά

Loulis Food Ingredients: Βράβευση στην Εταιρική Υπευθυνότητα στο Annual Sustainability Summit 2023

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Loulis Food Ingredients κ. Νίκος Λούλης βραβεύτηκε ως ESG-Sustainability Leader στο 8ο Annual Sustainability Summit με τίτλο «Sustainability-ESG Manager: Leading the Low Carbon Economy Transition” που διοργάνωσε τo ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE), τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023.

Νίκος Λούλης, Πρόεδρος Loulis Food Ingredients & o Καθηγητής Eric Soderquist, Διευθυντής του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Annual Sustainability Summit έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός όπου συναντιούνται η ακαδημαϊκή και επιχειρηματική κοινότητα σε ένα γόνιμο διάλογο που αναδεικνύει σύγχρονα ζητήματα, τάσεις και προκλήσεις για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Κυκλική Οικονομία.

Ομιλητές & Βραβευθέντες Annual Sustainability Summit 2023

Ο κ. Λούλης διακρίθηκε για τις σημαντικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει υλοποιήσει, διαχρονικά, με άξονα το περιβάλλον και την κοινωνία κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας του.

Νίκος Λούλης, Πρόεδρος Loulis Food Ingredients
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το