Τοπικά

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο του “Λεβεντέρη” – Επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας

λεβεντερης
Το οριστικό κλείσιμο του τμήματος παραγωγής συρμάτων και συρματόσχοινων στο εργοστάσιο της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Ν. Λεβεντέρης Α.Ε., επικαλούμενη τη φθίνουσα παραγωγή του εργοστασίου, το έλλειμμα ανταγωνιστικότητάς του, τις συσσωρευμένες ζημιές και την επιδεινούμενη κατάσταση.
Η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, θα συνεχίσει την δραστηριότητα της στον τομέα της εμπορίας και θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τους πελάτες της, με την προμήθεια προϊόντων από συνεργάτες προμηθευτές και με τα υπάρχοντα αποθέματα παραγωγής της, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενδυνάμωση της εμπορικής θέσης της καθώς και στην ανάσχεση της ζημιογόνου πορείας της.

Η “Λεβεντέρης” μετά από 9 χρόνια ζημιογόνων χρήσεων και αφού από το 2013 εφαρμόζει πρόγραμμα εκ περιτροπής εργασίας προκειμένου να μη μειώσει τις θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο του Βόλου, αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, διατηρώντας μόνο το εμπορικό κομμάτι της δραστηριότητά της. Η εταιρεία προχώρησε σε καταγγελίες συμβάσεων (απολύσεις), ώστε να διασφαλιστούν οι υπόλοιπες θέσεις και η προοπτική της εταιρείας.
Από το Μάιο όταν έγιναν και οι πρώτες 3 απολύσεις, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα όταν έγιναν ακόμη 6 καταγγελίες συμβάσεων, το εργοστάσιο της εταιρείας παραμένει κλειστό και η παραγωγική διαδικασία έχει διακοπεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το