Ελλάδα

Λιβάδι Eλλασόνας: Σε κατάληψη το Δημοτικό γιατί δεν έχουν δάσκαλο

201602080717580207

Η υπομονή τους φαίνεται πως εξαντλήθηκε και μετά την παρέλευση δύο μηνών γονείς του Δημοτικού Σχολείου στο Λιβάδι Ελασσόνας αποφάσισαν να προσφύγουν σε ποιο δυναμικές δράσεις…

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίου, σε επικοινωνία που είχαν με το larissanet.gr, το πρόβλημα εντοπίζεται στην Πέμπτη Τάξη, όπου η δασκάλα που είχε τοποθετηθεί από την αρχή της χρονιάς βγήκε σε άδεια για λόγους εγκυμοσύνης από τις 11 Δεκεμβρίου.

Από τότε οι 8 μαθητές της Πέμπτης Τάξης κάνουν μάθημα «με όποιον δάσκαλο άλλων τάξεων του σχολείου έχει κενό ή έχει τη διάθεση να κάνει μάθημα με τους μαθητές» όπως επισημαίνουν από τον Σύλλογο Γονέων.

Οι γονείς προσθέτουν πως απευθύνθηκαν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, όπου και ζήτησαν την κάλυψη της θέσης του δασκάλου, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν μέχρι σήμερα.

Πλέον το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, στην οποία συμμετέχουν οι γονείς, και ζητούν άμεση κάλυψη με τοποθέτηση δασκάλου στην τάξη όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Πηγή www.larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το