Ελλάδα

Ληστεία – «μαμούθ» στη Rolex: Βρέθηκε η μία μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Βρέθηκε η μία μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες της μεγάλης ληστείας στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας, για να διαφύγουν.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δραστών στον χώρο της ληστείας, ενώ στο μικροσκόπιό τους βρίσκεται και το υλικό που συνέλεξαν από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος. Οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, αλλά, κατά τη διαφυγή τους, έκαναν ένα μεγάλο λάθος, καθώς τους έπεσε το σφυρί με το οποίο έσπασαν τη βιτρίνα του καταστήματος.

Το χρονικό της «χρυσής» ληστείας
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τέσσερα άτομα με όπλα και full face που επέβαιναν σε δύο μηχανές χωρίς πινακίδες εισέβαλαν στην επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη και αφαίρεσαν πολλά ρολόγια αξίας.

Στο σημείο βρέθηκε και ένα σφυρί, με το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έσπασαν τη βιτρίνα οι δράστες. Το αντικείμενο είναι κομβικής σημασίας, καθώς πιθανότατα αποκαλύψει κρίσιμα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή της πλατείας Κολοκοτρώνη αλλά και των παράπλευρων δρόμων σε αυτή, προκειμένου να βρουν την διαδρομή που ακολούθησαν για να φτάσουν στο κατάστημα αλλά και τον τρόπο διαφυγή τους.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το