Αθλητισμός

Λίστα με έμπειρους παίκτες εξετάζουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκο Τσεκούρα και τον Γιάννη Νταόπουλου έγινε, ως γνωστόν, την Πέμπτη, ωστόσο, την ερχόμενη εβδομάδα οι δύο άνδρες θα συναντηθούν εκ νέου και θα τεθεί επί τάπητος το οικονομικό και ποια θα είναι η συνεισφορά του κ. Νταόπουλου στον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τους έμπειρους παίκτες, που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο, θα είναι ανάλογες με το ποσό που θα βάλει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Γιάννης Νταόπουλος.

Το θέμα των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην ομάδα, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, το χειρίζεται αποκλειστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αυτοπροταθεί στον Ολυμπιακό, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχει χρόνος μπροστά για να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τα μπάτζετ που θα εξασφαλίσει η διοίκηση, όπως προαναφέραμε, για να κάνει τον προγραμματισμό της, όσον αφορά τις μεταγραφές έμπειρων παικτών.

Μέχρι στιγμής το ρόστερ αριθμεί 21 ποδοσφαιριστές, μετά και τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν την Παρασκευή (Ψιάνος, Γαλανόπουλος, Καμπέρης, Ακριβόπουλος και Κοκκώνης).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το