Ελλάδα

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο Ν. Ρωμανός

Ρωμανός

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε το απόγευμα ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας, όπου έχει εισαχθεί.
Ιατρικό δελτίο εξέδωσε αργά το απόγευμα το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” για την πορεία της υγείας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.
Το δελτίο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Χ. Τσάμης αναφέρει:
“Το απόγευμα της 25ης ημέρας απεργίας πείνας ο νοσηλευόμενος Νίκος Ρωμανός, παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο ανατάχθηκε με την παρέμβαση των θεραπόντων ιατρών. Ο ασθενής υποβάλλεται σε εργαστηριακό έλεγχο για την τεκμηρίωση της κατάστασής του”.
Πηγές του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου ανέφεραν ότι ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η λιποθυμία, έπειτα από 25 ημέρες απεργίας πείνας, θεωρούνταν αναμενόμενη από τους γιατρούς, δεδομένης της χαμηλής αρτηριακής πίεσης.
Η ανάταξή του έγινε με επιτυχία από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά, όπως λένε πλέον οι ειδικοί, ο οργανισμός του νεαρού βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το