Τοπικά

Λιμεναρχείο Βόλου: Βροχές – σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Αριθ. Πρωτ.: 5892/29-12-2021 έγγραφο του ΥΠ.Κ.Κ. & Π.Π./ΓΓΠΠ/ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΕΣΚΕΔΙΚ/ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, με θέμα «Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού», αύριο Πέμπτη 30-12-2021 στη Θεσσαλία θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα θαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, και από το απόγευμα τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης.

Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και την αποφυγή δραστηριοποίησής κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες στους οποίους κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ.: 2421353800 & 108).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το