Τοπικά

Λιμεναρχείο Βόλου: Περιοριστικά μέτρα για τα σκάφη με σκοπό την ασφάλεια και προστασία των λουόμενων

Το Κεντρικό λιμεναρχείο Βόλου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες και χειριστές σκαφών ότι τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 15 Μαΐου και από την 1η Ιουνίου αντίστοιχα, σε θαλάσσιες περιοχές που συχνάζουν λουόμενοι, περιοριστικά μέτρα και απαγορεύσεις αγκυροβολίας και κυκλοφορίας σκαφών και της πρόσδεσης αυτών από σταθερά ή μη σημεία των ακτών με την προέκταση σχοινιών, όπως προβλέπονται από τις ισχύουσες Αποφάσεις της Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου με θέμα «Απαγόρευση αγκυροβολίας και κυκλοφορίας σκαφών στους χώρους λήψης θαλασσίων λουτρών» και «Καθορισμός κίνησης και αγκυροβολίας σκαφών σε θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου».
Στις παρακάτω θαλάσσιες περιοχές – λουτρικές εγκαταστάσεις η κίνηση και προσωρινή αγκυροβολία σκαφών επιτρέπεται αποκλειστικά εντός προσδιορισμένων από γεωγραφικά στίγματα θαλασσίων χώρων.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΧΑΤΖΗΒΑΓΓΕΛΗ, ΠΛΑΤΑΝΙΔΙΑ, ΑΛΥΚΕΣ, ΜΑΜΙΔΑΚΗ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΝΗΓΩΝ, ΜΑΡΑΘΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΛΟΥΤΡΟ,  ΡΟΔΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, KΑΤΗΓΙΩΡΓΗΣ,  ΜΑΛΑΚΙ, ΣΥΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ΛΕΦΟΚΑΣΤΡΟ
ΧΟΡΤΟ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ ΝΟΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΡΕΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΡΕΙΑ)
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ (ΑΠΟ ΡΕΜΑ ΠΑΛΙΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΡΕΜΑ ΠΑΠΑΠΟΥΛΙ )
ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΠΛΑΤΥΑ ΑΜΜΟΣ,

Από την Υπηρεσία λαμβάνεται αδιαλείπτως μέριμνα για την ασφάλεια και την προστασία των λουομένων καθώς και για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην περιοχή αρμοδιότητάς της με τακτικούς και έκτακτους ελέγχους.
Για την ενημέρωσή τους τόσο οι λουόμενοι όσο και οι ιδιοκτήτες και χειριστές σκαφών μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2421353826 και 2421353800 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου για τις περιοχές Ν. Μαγνησίας και στο Λ/Τ Αγιοκάμπου στο τηλ.: 2494052222 για τις περιοχές Ν. Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το