Ελλάδα

Λιανεμπόριο: Το επόμενο διήμερο οι αποφάσεις για άνοιγμα με click away

Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, όπως όλα δείχνουν, θα παρθούν οι αποφάσεις για τη λειτουργία της αγοράς ή την παράταση του lockdown, κάτι που θα κριθεί από τις εισηγήσεις που θα κάνουν οι λοιμωξιολόγοι στην κυβέρνηση. Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, σημειώνοντας ότι: «πρόθεση είναι να γίνει επιστροφή στην αγορά με την μέθοδο του click away».

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «γνωρίζουμε ότι ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία από την Δευτέρα, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, βλέπουμε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα, με τα τοπικά lockdown». Ο κ. Παπαθανάσης συμπλήρωσε ότι όσες παραγγελίες είναι σε εκκρεμότητα με τη μέθοδο του click away, εφόσον ανοίξει πάλι η αγορά από τη Δευτέρα με click away, θα μπορούν να ολοκληρωθούν, προσθέτοντας ότι σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει η παράδοση στον καταναλωτή να γίνει μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.

Σε ό,τι αφορά παράπονα καταναλωτών για την εξυπηρέτησή τους από εταιρείες και καταστήματα, λόγω του τελευταίου lockdown, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε για μία ακόμη φορά ότι είναι στη διάθεση όλων για καταγγελίες το τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου, στον αριθμό 1520.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το