Τοπικά

«Λευκή Νύχτα» ξανά στον Βόλο μετά από δύο χρόνια

 

Με πολλά events κι εκδηλώσεις θα γιορτάσει φέτος ο Βόλος τη «Λευκή Νύχτα», μετά από δύο χρόνια, που λόγω κορονοϊού δεν πραγματοποιούνταν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος, «η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε η Λευκή Νύχτα στον Βόλο ήταν το 2019 και πλέον επανέρχεται ένας πολύ αγαπημένος θεσμός κι ένας θεσμός «εργαλείο» στα χέρια των εμπόρων.
Η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν εκείνη την ημέρα αρχικά μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα ξανανοίξουν στις 5.30 το απόγευμα και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι όποια ώρα επιθυμούν οι έμποροι.
Μάλιστα ο κ. Οντόπουλος εκτίμησε ότι φέτος, η Λευκή Νύχτα θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία απ’ ότι το 2019. «Τόσο οι έμποροι όσο και οι καταναλωτές περιμένουμε την Λευκή Νύχτα με ανυπομονησία» σημείωσε και πρόσθεσε «Είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος, ότι θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε κόσμο κι από άλλες θεσσαλικές πόλεις. Εκείνη η εβδομάδα είναι η τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων. Έχουμε προγραμματίσει events και εκδηλώσεις σε όλη την εμπορική αγορά».
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και η τόνωση της αγοράς με την προσέλκυση των καταναλωτών της περιοχής μας, αλλά και επισκεπτών από άλλες πόλεις».
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το εμπορικό κέντρο της πόλης θα πάρει ζωή και χρώμα από τους Βολιώτες και τους επισκέπτες που όπως πρόσθεσε ο κ. Καπουρνιώτης «πιστεύουμε ότι θα δώσουν ηχηρό «παρών» και θα κατακλύσουν τους δρόμους, αλλά και από τις εκδηλώσεις και τα διάφορα events με τις μουσικές παρεμβάσεις, που θα πλημμυρίσουν με ήχους διάφορα σημεία της πόλης.
Από το απόγευμα της Παρασκευής, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά, αφού εξασφαλίστηκε η διεύρυνση του ωραρίου. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα με εκπτώσεις, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, και παράλληλα να συμμετάσχουν και να ψυχαγωγηθούν με ξεχωριστά δρώμενα, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση, με παράλληλο όφελος των εμπορικών καταστημάτων και των κέντρων εστίασης.
Ο δήμαρχός Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και η Δημοτική του Αρχή που πάντα στηρίζουν και προωθούν πρωτοβουλίες και πρακτικές ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, βρίσκονται όπως πάντα δίπλα στους ντόπιους καταστηματάρχες – εμπόρους, όχι μόνο υποστηρίζοντας ηθικά την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, αλλά ενισχύοντάς τη με μια γενναία επιχορήγηση. Ελπίδα και πίστη όλων των συνεργαζόμενων τοπικών φορέων είναι η Λευκή Νύχτα, ένας πετυχημένος θεσμός, να έχει μεγάλη συμμετοχή συνδημοτών μας, αλλά και πολλών επισκεπτών».
Η αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και επαφή με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Οντόπουλο Απόστολο και τα μέλη του Δ.Σ., για την απόλυτη επιτυχία της Λευκής Νύχτας του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το