Ελλάδα

Λεβέντης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση στο ασφαλιστικό

leventis

«Πρότεινα στον Τσίπρα οικουμενική κυβέρνηση, θεωρώντας ότι η χώρα πρέπει να περάσει στην λογική των συμμαχικών κυβερνήσεων. Αν δεν το καταλάβει αυτό ο Τσίπρας ”κακό του κεφαλιού του”» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. Κατηγόρησε μάλιστα τον πρωθυπουργό ότι ζήτησε τη σημερινή σύσκεψη σε μια «πονηρή» απόπειρα να τα δώσει όλα στους εταίρους στο θέμα του προσφυγικού, ώστε να πετύχει χαλάρωση στο ασφαλιστικό.

Ο Β. Λεβέντης ανέφερε επίσης ότι ο Τσίπρας δεν έκανε συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά μίλησε «γενικώς και αορίστως» ζητώντας συναίνεση και τόνισε ότι δεν έχει νόημα να επιδιώκεις στήριξη και κοινό ανακοινωθέν για τη μη μείωση των συντάξεων, «από την στιγμή που οι μειώσεις στις συντάξεις έχει ήδη υπογραφεί».

Όσο για την αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού με την κυβέρνηση, υποστήριξε ότι γίνεται μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, αφού τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ψηφίσει τα πάντα, υπογράμμισε και πρόσθεσε

«Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα έναν πρωθυπουργό πιό Ευρωπαίο από ποτέ. Όσο η Ελλάδα δεν αρχίζει τις μεταρρυθμίσεις δεν υπάρχει νόημα».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το