Ελλάδα

Λεβέντης: Δεν θα γίνω γελοίος, σε ρόλο Κουβέλη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο μετά το τέλος της Σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκληθεί Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σε σχέση με το προσφυγικό, ενόψει της Συνόδου ΕΕ-Τουρκίας, καθώς και να προσδιοριστεί από κοινού διαδικασία εθνικού διαλόγου σχετικά με το ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

«Κάποιοι ονειρεύονται καρβέλια». Με τη φράση αυτή σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης τις πληροφορίες για στήριξη του κόμματος του στις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων, ενώ τόνισε: «Τώρα, να προσθέσω άλλη μια τσόντα στον Τσίπρα, θα γίνω γελοίος ο ίδιος σε ρόλο Κουβέλη».

«Ονειρεύονται κάποιοι ότι θα μπορούσα εγώ που μπήκα τώρα στη Βουλή να σηκώσω τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή βγάζει έξω την ουρά του ο Θεοδωράκης ο οποίος ψήφισε τα μνημόνια, βγάζει την ουρά του το ΠΑΣΟΚ που σήκωσε το βάρος των μνημονίων επειδή είδανε ότι χάνουνε δύναμη και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Φεύγουν από τον Τσίπρα βουλευτές και θα ‘ρθω εγώ να τους καλύψω. Δηλαδή να παίξω το ρόλο του χαζού… τώρα έρχονται και λένε “παίξε το ρόλο του Κουβέλη”», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Παραπολιτικά) σχολιάζοντας τις πληροφορίες για στήριξη του κόμματος του στις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων.

Τόνισε μάλιστα ότι το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει μόνο του σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο σε μια οικουμενική μαζί και με τη Ν.Δ., γιατί, μόνο έτσι θα είναι σοβαρή η εικόνα της χώρας, όπως ανέφερε. «Τώρα, να προσθέσω άλλη μια τσόντα στον Τσίπρα, θα γίνω γελοίος ο ίδιος σε ρόλο Κουβέλη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Είπε πως θα προτείνει στον πρωθυπουργό να μεταθέσει την ψήφιση για το ασφαλιστικό στα τέλη Ιανουαρίου προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος στη ΝΔ ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να αρχίσει μια συζήτηση για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης.

 «Οι ξένοι θέλουν μια οικουμενική και αυτή μόνον η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να την προσφέρουν» είπε χαρακτηριστικά ενώ πρότεινε για τη θέση του πρωθυπουργού ή το Γιώργο Προβόπουλο ή το Γιάννη Στουρνάρα.

 «Είναι ευρωπαϊστές, θα βοηθήσουν, ενώ οι εκλεγμένοι είναι ψεύτες» σημείωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το