Τοπικά

Let’s do it Greece 2016: Καθαρισμός της κοίτης του Κραυσίνδωνα την Κυριακή

krafsidonas

Την Κυριακή 17 Απριλίου το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Βόλου, συμμετέχει στην Πανελλήνια εκστρατεία καθαρισμού Let’s do it Greece 2016 και καθαρίζει την κοίτη του Κραυσίνδωνα από την οδό Επτά Πλατανίων ως την οδό Γιάννη Δήμου.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece. Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Για την Κυριακή 17 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη εκατοντάδες φορείς απο όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους, το Σώμα Ελήνων Προκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, μουσεία, εταιρείες, σχολεία, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, εθελοντικες ομάδες και φορείς σε όλη τη χώρα.

Το σημείο συνάντησης για τον καθαρισμό του Κραυσίνδωνα είναι στη διασταύρωση των οδών Επτά Πλατανίων και Ζάχου, στις 10.00 πμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στη διεύθυνση www.letsdoitgreece.org

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το