Ελλάδα

Λέσβος: Η αγάπη του για την Ερατώ όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου

Η υπερβολική αγάπη και το πάθος που είχε για την όμορφη Ερατώ, φαίνεται να ήταν η αιτία που όπλισαν το χέρι του 25χρονου συζυγοκτόνου Π.Κ. και τον έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει με την κυνηγετική του καραμπίνα εξ επαφής και να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του.

Όλοι στο χωριό του τα Λουτρά Λέσβου όπου διατηρεί μία καφετέρια μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφτασε στο σημείο αυτό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού προσπαθούσε να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους η οποία λόγω των συνεχόμενων μικροκαβγάδων είχαν απομακρυνθεί από τη συμβίωσή τους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια δεν επιθυμούσε την επανασύνδεσή της σχέσης τους και είχε σαν κύριο μέλημά της το δίχρονο κοριτσάκι τους.

Το μοιραίο βράδυ η Ερατώ σύμφωνα με ένα σενάριο συνομιλούσε με έναν φίλο της από τη Θεσσαλονίκη όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξανάκουσε την Ερατώ.

Αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος πήγε έντρομος στο σπίτι της αλλά η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει μέσα στο διαμέρισμα της κόρης του. Το κοριτσάκι που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο, φαίνεται πως δεν κατάλαβε κάτι καθώς κοιμόταν.

Η αστυνομία ερευνά όλες τις εκδοχές και φυσικά σε πολλά ερωτηματικά θα δώσει εξηγήσεις ο φερόμενος ως δράστης του φονικού ο οποίος πριν λίγη ώρα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης εμφανώς μετανιωμένος αφού έκλαιγε συνεχώς αντιλαμβανόμενος το μεγάλο κακό που είχε διαπράξει από την υπερβολική του αγάπη για την Ερατώ.

Το πάθος του τον οδήγησε ως φαίνεται να οπλίσει το χέρι του και αφού πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα – φωτο από το χόμπι του που ήταν το κυνήγι με την καραμπίνα του – πήγε στο σπίτι της Ερατώς και έβαλε τέλος στη ζωή της αφήνοντας ένα δίχρονο κοριτσάκι να πορευτεί την υπόλοιπη ζωή του χωρίς τους γονείς του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το