Τοπικά

“Λεμονάδα Σπιτική” – Νέα διαδικτυακή εκπομπή για παιδιά από τη Μητρόπολη Δημητριάδος 

«Λεμονάδα σπιτική» είναι η νέα παιδική διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζεται από τη Μητρόπολη Δημητριάδος.  Πρόκειται για ένα φρέσκο παιδικό διαδικτυακό μαγκαζίνο, με ποικίλη θεματολογία, όπως τραγούδι, παιχνίδι, χειροτεχνία, συνταγές, συνεντεύξεις.
Σύμφωνα με τους συντελεστές, βασικός πυλώνας του κάθε επεισοδίου αποτελεί μια αξία ζωής, όπως η αγάπη, η φιλία, η συγχωρητικότητα, που αναλύεται με τρόπο εύληπτο στα παιδιά.

Η έμπνευση και η υλοποίηση της «Λεμονάδας Σπιτικής» είναι πρωτοβουλία του π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, υπευθύνου του παιδοτόπου «Ο Μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου. Όπως εξηγεί, η ιδέα γεννήθηκε μέσα στις δυσμενείς συνθήκες που επέβαλε στην καθημερινότητά μας η πανδημία του κορωνοϊού και έρχεται να προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο, σύγχρονη θρησκευτική κατήχηση και πρωτότυπη δημιουργική απασχόληση στα παιδιά.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιούνται στους σύγχρονους και καλαίσθητους χώρους του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Ο Μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Οικοδεσπότες και παρουσιαστές είναι η εκπαιδευτικός κ. Χάιδω Αναστασίου και η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός κ. Βίκυ Νινιζοπούλου.
Η μουσική επιμέλεια και η πρωτότυπη μουσική τίτλων αποτελούν έργο του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ευστρατιάδη και την τεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει το ικανότατο δυναμικό του voloslive.gr

Τα επεισόδια, θα μπορούν τα παιδιά και όχι μόνο, να τα παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι της Μητροπόλεως Δημητριάδος στο Υoutube: IMDimitriados (https://www.youtube.com/user/IMDimitriados) καθώς και μέσα από το κανάλι του voloslive.gr (Voloslive Live Events).

Ακόμη, μπορούν να μαθαίνουν τα τελευταία νέα, τα νέα επεισόδια και να αλληλεπιδρούν, μέσα από τη σελίδα στο Facebook: «Ο Μικρός Παράδεισος – Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης» @mikrosparadeisoskdap2019, ή επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]

Τα τρία πρώτα επεισόδια, μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα της Μητρόπολης imd.gr ή πατώντας παρακάτω:

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 1

Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 2

 Λεμονάδα Σπιτική – Επεισόδιο 3

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το