Ελλάδα

Λαζόπουλος: Να παρέμβει εισαγγελέας – Κούγιας: Θα τα πούμε στα δικαστήρια

Επεισόδιο σημειώθηκε στο μαγαζί, όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο δεύτερος βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο και στην παρέα του ήταν η Μαρινέλλα όταν του επιτέθηκε ο ποινικολόγος, ο οποίος, επίσης, διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Ο Αλέξης Κούγιας άρπαξε τον Λάκη Λαζόπουλο, τον χτύπησε και άρχισε να τον βρίζει. Ο ποινικολόγος επιβεβαίωσε το περιστατικό στο ethnos.gr., και ισχυρίστηκε ότι όπου τον συναντά, θα συμβαίνει η ίδια κατάσταση.

Ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με το altsantiri.gr, έπιασε τον συγγραφέα και ηθοποιό από το λαιμό, τον χτυπούσε και του φώναζε ενώ ο δεύτερος (σ.σ.: Λάκης Λαζόπουλος) δεν σηκώθηκε καν από το κάθισμά του. Τελικά, επενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού, οι άνδρες της οποίας τον απομάκρυναν ενώ ο δικηγόρος έλεγε: «Μην με ακουμπάτε εμένα, μην με ακουμπάτε».

Στο δημοσίευμα του altsantiri.gr αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε ξεκάθαρη πισώπλατη βία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν άναυδοι όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και φυσικά όλη η παρέα του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία μεταξύ άλλων ήταν ο γιατρός Ηλίας Πολυτάκης του Υγεία και κάποιοι άλλοι γιατροί».

Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι «αντίστοιχο περιστατικό, μικρότερης κλίμακας, έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε.

Να παρέμβει η Εισαγγελία – Κούγιας: Θα τον οδηγήσω στα δικαστήρια
Στις απειλές του κ. Κούγια ότι όπου βρίσκει τον Λάκη Λαζόπουλο, θα τον δέρνει, η πλευρά του ηθοποιού ζητεί ο δικηγορικός σύλλογος να λάβει τα μέτρα του, εκτός – όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα του altsantiri- «αν θεωρεί ότι είναι σύνηθες δικηγορικός ύφος και ήθος οι δικηγόροι να νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι ο νόμος και να αυτοδικούν κατά το μυαλό τους ή κατά τα προβλήματα του μυαλού τους». Γι’ αυτό και ζητεί την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας.

Από την πλευρά του, πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε ανακοίνωση για ό,τι συνέβη στο Διογένης Studio, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως: «Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα Δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το