Ελλάδα

Λαύριο: Η τραγική ιστορία πίσω από τη δολοφονία 66χρονου οδηγού σχολικού

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από τη δολοφονία οδηγού σχολικού λεωφορείου στο Λαύριο. Δράστης και θύμα ήταν και οι δύο οδηγοί σχολικών λεωφορείων σε γνωστό νηπιαγωγείο των Βορείων Προαστίων. Η ρήξη ήρθε όταν ο 44χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατάλαβε ότι ο 66χρονος συνάδελφός του άρπαζε δικά του χρήματα. Τότε εκείνος έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει και να τον εγκαταλείψει στην περιοχή του Λαυρίου.

Ο 66χρονος, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει έως και 40.000 ευρώ από τον συνάδελφο του. Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών ο 66χρονος είχε εκμεταλλευτεί την άγνοια του συναδέλφου του γύρω από τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και πολλές φορές όταν το θύμα του ζητούσε βοηθεια τότε ο δράστης έσπευδε να τον «βοηθήσει». Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούσε τους κωδικούς από τους λογαριασμούς του.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που ο δράστης έκανε κάποια αγορά και χτυπούσε μήνυμα στο κινητό του θύματος εκείνος αδυνατούσε να καταλάβει τι σημαίνει με αποτέλεσμα κάθε φορά να χάνει όλο και περισσότερα χρήματα.

Το φονικό στο Λαύριο
Όταν έπειτα από καιρό κατάλαβε τι είχε συμβεί και ποιος βρισκόταν πίσω από την απώλεια των χρημάτων του, ανήμερα την Πρωτοχρονιά έδωσε ραντεβού με το 44χρονο στο Λαύριο για να «λύσουν» το θέμα. Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι πάνω στη συζήτηση τα αίματα «άναψαν» και όπως είπε στους αστυνομικούς κάποια στιγμή έσπρωξε τον 66χρονο και εκείνος έπεσε και χτύπησε σε μία πέτρα.

Προσπάθησε να τον σύρει σε απόμερο σημείο και γι’ αυτό το λόγο περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι έδεσε ένα πανί στο λαιμό του θύματος και άρχισε να τον σέρνει σε ένα χωματόδρομο για να τον εγκαταλείψει σε ένα σημείο που πίστευε ότι δεν θα τον βρει κανείς.
Όταν βρέθηκε το πτώμα του 66χρονου οι Αρχές κάνοντας έρευνα για το ποιος είναι αλλά και για τις επαφές του, έμαθαν για τις διαφορές με τον 44χρονο και λίγο αργότερα προχώρησαν στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας στο Λαύριο.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το