Τοπικά

Λάβρος ο Ι. Αποστολάκης κατά κυβέρνησης και Ντίτορα: «Αγνοούν επιδεικτικά όσα συμβαίνουν στον Δήμο Βόλου»

Μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης επιτίθεται στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ν. Ντίτορα και στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
«Φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλοντας πως η Κυβέρνηση αδιαφορεί επιδεικτικά για το πρόβλημα στον Βόλο, ενώ παράλληλα αφήνει ανεξέλεγκτο τον Νίκο Ντίτορα να αγνοεί καταγγελίες της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βόλου για παραβάσεις του Νόμου στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Αποστολάκης δηλώνει πως δεν λειτουργούν οι θεσμοί και επιτιθέμενος στην Κυβέρνηση τονίζει πως η λειτουργία των θεσμών είναι αυτή που ξεχωρίζει ένα σοβαρό κράτος από ένα διαλυμένο κράτος.
Επίσης, τονίζει πως οι θεσμοί αγνοούν επιδεικτικά όσα συμβαίνουν στο Βόλο, είτε από φόβο είτε από αδιαφορία, ενώ «καρφώνει» ευθέως και τον Κώστα Πουλάκη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο κ. Αποσολάκης δήλωσε χθες σε συνέντευξή του στο Ράδιο -Ένα πως ο Ν. Ντίτρορας ζει σε άλλο πλανήτη και δεν ανταποκρίνεται όπως οφείλει στις καταγγελίες για εφαρμογή του Νόμου στο δημοτικό συμβούλιο, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον Γ. Μουλά και τον Α. Μπέο.

«Ξυπνήστε επιτέλους κ. Ντίτορα» δήλωσε το μέλος της Νομαρχιακής για το πρόσωπο του Συντονιστή που είναι πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης στην Αποκεντρωμένη.«Το πρόβλημα είναι ο Νόμος της νύχτας και του ποδοσφαίρου. Η συμπεριφορά του Μπέου εκτρέφει ένα ρεύμα ανθρώπων όπως ο Μουλάς και οι δημοτικοί του σύμβουλοι. Βλέπεις μια λεκτική βία στον δημόσιο λόγο της πόλης. Είναι μια πόλη που συνηθίζει την λεκτική βια και όχι μόνο με όσα συμβαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο. Μια πόλη που θεωρεί όλα αυτά κανονικότητα. Οι «παντελονάτοι» στο δημοτικό συμβούλιο, όπως αυτοαποκαλούνται, δεν μας αφήνουν ούτε να μιλήσουμε. Δεν υπάρχει κανένας Νόμος που εφαρμόζεται.

«Ο Ν. Ντίτορας ζει σε άλλον πλανήτη και βλέπουμε και την ανεπάρκεια των ελεγκτικών μηχανισμών. Το κράτος λειτουργεί με Νόμους για να μην είμαστε ζούγκλα και η Αποκεντρωμένη κάνει πως δεν υπάρχει δήμος Βόλου αγνοώντας τις αναφορές μας. Δεν έχει ελέγξει ούτε στο ελάχιστο τι συμβαίνει. Εγώ ξέρω πως τα κρατικά αυτοκίνητα τα έχουν κάνει οι σύμβουλοι του Μπέου μπάτε σκύλοι-αλέστε, ξέρω πως γίνεται ρεκόρ αναθέσεων στον ΔΟΕΠΑΠ, ξέρω πως πρέπει να υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί και πρέπει να λειτουργούν. Οι μηχανισμοί του κράτους δεν υπάρχουν για τον Δήμο Βόλου. Υπάρχει Αποκεντρωμένη; Υπάρχουν Επιθεωρητές», αναρωτήθηκε και επιτέθηκε στην Κυβέρνηση για ανεπάρκεια να ελέγξει όσα συμβαίνουν στο Βόλο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το