Τοπικά

ΛΑΣ: Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου να καταδικάσει ομόφωνα την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου καλεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να θέσει σε ψηφοφορία το ψήφισμα, που ήδη έχει κατατεθεί, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ώστε να ληφθεί ομόφωνη απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των Βολιωτών στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7 Οκτώβρη , στις 10:00πμ , έξω από τα Δικαστήρια Βόλου, μέρα απόφασης για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, με αίτημα την τιμωρία τους.

Όπως, ειδικότερα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΛΑΣ:

Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, πράξη οργανωμένη και καθοδηγημένη από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, σε μετανάστες και καταπιεσμένους.
Έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη της εγκληματικής – ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ακόμα οι εγκληματίες – δολοφόνοι συνεχίζουν να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό μίσος, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Το σύνθημα “Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά” είναι όρος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.
Οι φασίστες, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους. Δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν όλα τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα μας, τις συλλογικές συμβάσεις, την υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, υπηρετώντας τα επιχειρηματικά συμφέροντα για να μη σηκώνουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς σιγή νεκροταφείου, ενισχύοντας το φόβο και το συμβιβασμό.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΛΟΥ καλεί τους εργαζόμενους, τα εργατικά Σωματεία, τους μαζικούς φορείς της νεολαίας, των γυναικών και συνολικά τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής για κινητοποίηση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη , στις 10:00πμ , έξω από τα Δικαστήρια Βόλου, μέρα απόφασης για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες. Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην βαρβαρότητα του Φασισμού.

Καλούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου να βάλει σε ψηφοφορία το ψήφισμα, που ήδη έχει κατατεθεί, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ώστε να παρθεί ομόφωνη απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, να μπουν φυλακή οι εγκληματίες, να ξαναμπούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί δηλαδή που πραγματικά ανήκουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το