Τοπικά

ΛΑΣ: Γιατί δεν συγκαλούν το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας για τον προτεινόμενο νέο εκλογικό νόμο;

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, στις 2 Φλεβάρη 2021 κατέθεσαν έγγραφο αίτημα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, ζητώντας να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα το νομοσχέδιο για τον εκλογικό νόμο για Περιφέρειες και Δήμους που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.
“Πέρασαν 45 ημέρες από τότε και τέτοια συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά ούτε μας δόθηκε απάντηση για το πότε και αν προτίθεται να συγκληθεί τέτοια συνεδρίαση.
Αλήθεια γιατί; Θεωρούν ότι δεν είναι σημαντικό θέμα που πρέπει να τοποθετηθεί το περιφερειακό συμβούλιο ή ήταν μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε;” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΣ.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, καταγγέλλουν, όπως λένε, αυτή την παρελκυστική τακτική του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και της περιφερειακής αρχής και ζητούν εκ’ νέου την έκτακτη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης, την τοποθέτηση για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το εκλογικό σύστημα στις περιφέρειες και στους δήμους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το