Τοπικά

Λαρισαίος απόστρατος ”έσκισε” τις εταιρείες δημοσκοπήσεων!

KARDOU-FOTO

Έκανε το δικό του Exit Poll μια μέρα πριν τις εκλογές και έπεσε σε όλα (σχεδόν) μέσα…Έβαλε τα γυαλιά στους δημοσκόπους!

Ο λόγος για τον Λαρισαίο απόστρατο Συνταγματάρχη-αγρονόμο, Νίκο Καρδούλα που ήταν και υποψήφιος με την Ρένα Καραλαριώτου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Τι έκανε λοιπόν ο Καρδούλας; Το Σάββατο παραμονή των εκλογών ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook το δικό του Exit Poll και επειδή τα δικά του αποτελέσματα απείχαν παρασάγγας από τις δημοσκοπήσεις που μας ”φλόμωσαν” με τα περί…”ντέρμπι” κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δέχθηκε αρκετά επικριτικά σχόλια μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Όταν και επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα της κάλπης! Δείτε την πρόβλεψη Καρδούλα που παρουσιάζει η έγκυρη ιστοσελίδα της Λάρισας press-a.gr και την οποία είχε αποστείλει και στο kranosgr:

KARDOU-EXITPOLL

Κατόπιν τούτου, ο Νίκος Καρδούλας έχει κάθε λόγο να ομιλεί: ”τελικά η στατιστική και τα μαθηματικά δεν κάνουν ποτέ λάθος, ακόμη και στη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
Οι μοναδικές αποκλίσεις των παραπάνω επιστημών ήταν η υποεκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ κατά 1% και η υπερεκτίμηση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κατά 0,4% και της ΛΑΕ κατά 0,6%.
Όσον αφορά τη ΛΑΕ, δεν έγινε κάποια στατιστική επεξεργασία, αφού δεν υπήρχαν στοιχεία από προηγούμενες εκλογές και στο exit poll μπήκαν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων (Αυτά παθαίνεις όταν εμπιστεύεσαι δημοσκόπους!!!).”
Τόσο απλά. Μετά από αυτή του την επιτυχία, να που θα τον αξιοποιήσει στις επόμενες εκλογές η Ρένα… Άλλωστε τι να τους κάνεις τους δημοσκόπους των Αθηνών όταν έχεις τον Καρδούλα;
Πηγή www.press-a.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το