Τοπικά

Λαρισαίος …προσγειώθηκε σε επικίνδυνη σιδερένια κολόνα σε δημόσιο γήπεδο μπάσκετ – Τραυματίστηκε σε θώρακα και κεφάλι

Σοβαρό ατύχημα είχε ένα 36χρονος Λαρισαίος ο οποίος ενώ έκανε την καθιερωμένη άθλησή του με την παρέα του παίζοντας μπάσκετ σε ένα από τα δημόσια γήπεδα της Λάρισας και συγκεκριμένα στο πάρκο του Χατζηζαλάρ (Πάρκο των Χρωμάτων), προσγειώθηκε πάνω σε επικίνδυνη σιδερένια κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη (28/5) το απόγευμα και την ώρα του ερασιτεχνικού αγώνα, έπεσε πάνω στον τοξοτό σιδερένιο θόλο που υπάρχει στο σημείο με αποτέλεσμα –μεταξύ άλλων τραυμάτων- να «κληρονομήσει» ένα τριπλό κάταγμα στην αριστερή κλείδα. Μάλιστα μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί απεφάνθησαν ότι πρέπει την Δευτέρα να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο ίδιος από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται μίλησε στο onlarissa.gr, ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το θέμα, καθώς αυτές οι σιδερένιες κολόνες είναι πολύ επικίνδυνες και οι ιθύνοντες δεν έχουν προνοήσει να τοποθετήσουν σε αυτές τα κατάλληλα προστατευτικά (μαξιλαράκια), με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνες για όσους αθλούνται στα συγκεκριμένα γήπεδα.
Ο 36χρονος και ένας συναθλούμενός του κάνουν λόγο για απαράδεκτη περίφραξη του γηπέδου που είναι άκρως επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων στην περιοχή.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το