Τοπικά

Λαρισαία έκρυψε… 20 χρόνια από την ηλικία της στους διασώστες του ΕΚΑΒ

Το ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαχρονικά έρχονται αντιμέτωποι με ως επί το πλείστον απροσδόκητες – και κυρίως τραγικές – καταστάσεις αποτελεί τον κανόνα σ’ αυτό το δύσκολο επάγγελμα που είναι συνυφασμένο με την ανθρώπινη ζωή.
Υπάρχουν όμως και οι πιο ευχάριστες στιγμές, εκείνες όπου το κρίσιμο της υγείας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, πίσω από το κωμικό της συμπεριφοράς.

Πόσω μάλλον όταν μία Λαρισαία… πρέπει να πει στους διασώστες που σπεύδουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη, την ηλικία της.
Η ηλικιωμένη, αν και καταβεβλημένη από το πρόβλημα υγείας της, δεν ξέχασε τη «γυναικεία» της αξιοπρέπεια. Σαστισμένος ο διασώστης που ρώτησε την ηλικία της για να συμπληρώσει τον φάκελο του ιατρικού της ιστορικού, άκουσε πως είναι μόλις… 60!

Λίγο αργότερα σε συζήτηση με συναδέλφους δε μπορούσε να το πιστέψει. «Μου είπε 60, όμως ήταν σίγουρα πάνω από 80!…» μονολογούσε με περισσή έκπληξη, αλλά κι ένα αμήχανο χαμόγελο.
Το χατήρι πάντως δεν της το χάλασε ο ΕΚΑΒίτης. Συνέχισε να κάνει τις ερωτήσεις ρουτίνας, θαυμάζοντας βέβαια το σθένος αλλά και την ευστροφία αυτής της γυναίκας σε μία τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής της…

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το