Τοπικά

Λάρισα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Τηλιό

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, για το οποίο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες, ένας αξιαγάπητος διαιτητής ποδοσφαίρου, Δημοσιογράφος και «υπηρέτης» του Λαρισινού αθλητισμού, απ’ όποιο πόστο κι αν το υπηρέτησε.

Υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου και δημοσιογράφος γράφοντας μεταξύ άλλων στην δική του εφημερίδα την “Λάρισα”, στο “Νέο Αθλητικό Κόσμο” και στην “Πρώτη των Σπορ”.

Διετέλεσε για αρκετά χρόνια υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, επίσης.

Με ανακοίνωσή της, «η ΑΕΛ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Δημήτρη Τηλιού, που από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Δημήτρης Τηλιός υπήρξε εξαίρετος διαιτητής ποδοσφαίρου και σπουδαίος συμπολίτης μας, με έντονη ενασχόληση και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Επί σειρά ετών δημοσιογραφούσε σε πολλά έντυπα της πόλης μας, αθλητικά και πολιτικά, μεταξύ αυτών και ο Νέος Αθλητικός Κόσμος, ενώ υπήρξε και εκδότης δικής του εφημερίδας.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Από την πλευρά του, του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας αναφέρει: “Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Τηλιός.. Είμαστε συντετριμμένοι… Έφυγε από την ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος και συνάδελφος διαιτητής.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας και όλα τα μέλη αυτού, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Τηλιού και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Πηγή: pressing.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το