Τοπικά

Λάρισα: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολεία της Νέας Σμύρνης

Σε νέους βανδαλισμούς προχώρησε προχθές το βράδυ ομάδα άγνωστων νεαρών, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των βανδάλων βρέθηκαν τα δύο σχολεία, το 11ο Δημοτικό στην οδό Πλά- τωνος και το 11ο Γυμνάσιο και Λύκειο στην οδό Αρχιμήδους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της συνοικίας, «οι νεαροί αφού ξήλωσαν κάγκελα και σίδερα από την περίφραξη του Γυμνασίου στη συνέχεια έβγαλαν όλο τους το μένος στα μάρμαρα από τα σκαλοπάτια, σπάζοντάς τα.
Σειρά είχαν τα καλάθια για τα σκουπίδια, που τα διέλυσαν όπως και τα ρολόγια της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑΛ. Έκαναν ζημιές μέχρι και σε σωλήνες καυστήρων φυσικού αερίου αλλά και σε υδρορροές» δηλώνουν, για να προσθέσουν «είμαστε αγανακτισμένοι. Οι ζημιές για ακόμα μια φορά είναι ανυπολόγιστες, αν και έχουμε ζητήσει πολλές φορές τη φύλαξη των σχολείων όχι τη μέρα αλλά τη νύχτα».
Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και δεν ξέρουν τι άλλο τους περιμένει. Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην καλύτερη αστυνόμευση της συνοικίας η οποία αποδεικνύεται δύσκολο έργο…

Πηγή: Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το