Τοπικά

Λάρισα: Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του ο ληστής που χτύπησε επιχειρηματία

Στην ιατρική κοινότητα θα καταφύγουν, όπως φαίνεται σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, οι Διωκτικές Αρχές προκειμένου να συνδράμουν ουσιαστι­κά έναν 34χρονο Αθηναίο, ο οποίος μπορεί να συνελήφθη κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για ληστεία, αλλά από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα εκεί­νο που προέχει μάλλον δεν είναι η κρά­τησή του αλλά η υποστήριξη του από την επιστημονική κοινότητα για λόγους που δεν είναι της παρούσης.

Ο 34χρονος προκάλεσε την έντονη κι­νητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. λίγα λεπτά μετά τις 8 χθες το πρωί όταν επιτέθηκε αναί­τια σε 60χρονο Λαρισαίο, τον οποίο μά­λιστα αιφνιδίασε με το «καλημέρα», έχοντας μόλις ανοίξει το γραφείο της επιχείρησής του. Το ρεπορταζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο 34χρονος επιτέθηκε στον 6Οχρονο τον οποίο και γρονθοκόπησε, ενώ ασκώντας επίσης σωματική βία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής λέγοντας μάλιστα ακατάληπτες φράσεις. Σοκαρισμένος ο 60χρονος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Λάρισας να εντοπίζουν τον 34χρονο έξω από το ΚΕΠ στην οδό Αεροδρομίου κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο 34χρονος -σύμφωνα με μαρτυρίες – ευρισκόμενος εν εξάλλω όχι μόνο αντιστάθηκε αλλά και επιτέθηκε με γροθιές σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. για να συλληφθεί τελικά. Πίσω ωστόσο από τον «σκληρό» ληστή που έδειρε τον επαγγελματία, χτύπησε τρεις αστυνομικούς και προκάλεσε την έντονη κινη­τοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., αποδείχτηκε πως κρυβόταν ένα οικογενειακό δράμα.

Ο πατέρας του είχε δηλώσει την εξαφά­νισή του από το σπίτι τους στην Αθήνα, ενώ σε αστυνομικό τμήμα περιοχής της Αθήνας εκκρεμεί επίσης εισαγγελική παραγγελία για εξέταση της ψυχικής υγείας του 34χρονου. Εξέλιξη για την οποία ενημερώθηκαν και οι Τοπικές Αρχές, όπως επίσης ενημερώθηκαν και οι οικείοι του 34χρονου Αθηναίου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνελήφθη στη Λάρισα.

Λιγότερη σημασία έχει πλέον πως στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν σχε­δόν όλα τα κλεμμένα χρήματα τα οποία και επιστράφηκαν στον 6Οχρονο επαγγελματία.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το