Τοπικά

Λάρισα: 18χρονος εισέβαλε σε σπίτι για να ληστέψει και σακάτεψε στο ξύλο 49χρονο

Με τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και με κατάγματα στα πλευρά έχοντας χτυπηθεί με ξύλινη ράβδο νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 49χρονος Λαρισαίος.

Ο 49χρονος βρι­σκόταν στο σπίτι του στη συνοικία Αβέρωφ όταν λίγο πριν τις 2 χθες τα ξημερώματα ο 18χρονος, παραβιάζοντας το παράθυρο του ισογείου εισέβαλε στο σπίτι και παίρνοντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα απείλησε τον 49χρονο με σκοπό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., να τον ληστέψει. Ο 49χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας»- φέρεται πως αποπειράθηκε να αμυνθεί με μια ξύλινη ράβδο την οποία αφαίρεσε ωστόσο ο 18χρονος προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια καθώς και κατάγματα στα πλευρά.

Από τις φωνές των δύο ανδρών, γείτονες ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Λάρισας να συλ­λαμβάνουν τελικά τον 18χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα από το σπίτι του θύματος.

Μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς σε ποιο σημείο της αυλής στο σπίτι του θύματος πρόλαβε και έκρυψε χάπια τα οποία επίσης έκλεψε από τον 49χρονο. Ο 49χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται. Να διευκρινιστεί ότι τόσο ο 49χρονιος όσο και ο 18χρονος αποτελούν παλαιούς γνώρι­μους των διωκτικών αρχών από παλαιότερες υποθέσεις.

Πηγή:onlarissa

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το