Ελλάδα

Λαπαβίτσας: Είναι τιμή του ΣΥΡΙΖΑ που με έχει στο ψηφοδέλτιό του

Λαπαβίτσας

Απάντηση στη σκληρή επίθεση που δέχεται από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στα όσα είπε τη Δευτέρα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος,- «ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν προβλέπει τις πηγές χρηματοδότησης, ενώ οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεπάγονται την έξοδο της χώρας από το ευρώ», έδωσε ο οικονομολόγος και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λαπαβίτσας σημειώνει πως «Είναι προς τιμήν του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μπορεί να δεχτεί φωνές που του έχουν ασκήσει έντονη κριτική. Αυτή είναι η δύναμή του και γι’ αυτό θα κυβερνήσει τη χώρα».

Αναλυτικά η δήλωση Λαπαβίτσα:

«Καθώς καταρρέει η εκλογική στρατηγική της ΝΔ, είναι φυσικό να ζητάει καταφύγιο στην συκοφαντία, τη διαστρέβλωση και την επιλεκτική ανάγνωση. Από την αρχή, διάλεξε να προσφέρει το φόβο στον ελληνικό λαό και θα συνεχίσει να το κάνει.

Τη στιγμή αυτή, υπάρχουν δυο προτάσεις εξουσίας στην Ελλάδα. Η μια του ΣΥΡΙΖΑ, που επιλέγει τη διαγραφή του χρέους, την άρση της λιτότητας και τα καθαρά χέρια στη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι ούτε εύκολος,  ούτε ανθόσπαρτος, ανοίγει όμως την προοπτική της κοινωνικής και εθνικής αναγέννησης. Η άλλη της ΝΔ που θα συνεχίσει να κάνει ότι της πει η τρόικα. Είναι ο δρόμος της φτώχειας και του εθνικού μαρασμού.

Οι δικές μου απόψεις είναι από χρόνια γνωστές και τεκμηριωμένες. Συμπαρατάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Είναι προς τιμήν του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι μπορεί να δεχτεί φωνές που του έχουν ασκήσει έντονη κριτική. Αυτή είναι η δύναμή του και γι’ αυτό θα κυβερνήσει τη χώρα».

Φόβο και θυμηδία προκαλεί ο Λαπαβίτσας

Εντονα αντέδρασε στις δηλώσεις Λαπαβίτσα η Νέα Δημοκρατία. «Φόβο προκαλούν οι on camera δηλώσεις του κ. Λαπαβίτσα για έξοδο από το ευρώ! Θυμηδία προκαλεί η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η συμπαράταξή του στην προσπάθεια υλοποίησης του “προγράμματός” τους, το οποίο ο ίδιος λέει ότι είναι στον αέρα. Προφανώς συμμετέχει, επειδή ξέρει ότι, αν ποτέ εφαρμοστεί, θα οδηγήσει σε έξοδο από το ευρώ και χρεοκοπία. Αυτή είναι η ελπίδα τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή:iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το