Αθλητισμός

Λάμψη επιδόσεων και μεταλλίων από την κολύμβηση της Νίκης Βόλου στο Grand Prix Χριστουγέννων

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές κι αθλήτριες του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» που συμμετείχαν, στην τελική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων 25αρας πισίνας που πραγματοποιήθηκε 7 -8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου” Ι.Ζηργανος από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Η Νίκη Βόλου συγκαταλέγονταν στις Συλλόγους, με τις περισσότερες σε συμμετοχές αποστολή με 29 κολυμβητές -τριες.


Οι αθλητές κι αθλήτριες της ομάδας είχαν παρουσία σχεδόν σε όλους τους τελικούς (34 τελικοί) και σημείωσαν εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις . Ο συνολικός απολογισμός μεταλλίων για τη Νίκη Βόλου ήταν η κατάκτηση 4 χρυσών, 6 ασημένιων και 3 χάλκινων μεταλλίων .
Ο επόμενος αγωνιστικός προορισμός της ομάδας είναι το Διεθνές μίτινγκ “Αλεξάνδρεια ” που θα διεξαχθεί 20-22 Δεκεμβρίου 2019, ενώ το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική ομάδα, θα μεταβεί στη Λάρισα στην ημερίδα ορίων που πραγματοποιείται.


Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν κι αγωνίστηκαν, καθώς και στους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ.Μέμμο Στάθη και Βλιώρα Αχιλλέα για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το