ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα στοιχηματζίδικα

Παραπολιτικά

Προσοχή

Παραπολιτικά

Τοπικά

Λαμπρινίδης-Οικονόμου θα ενημερώσουν τον Δικηγορικό Σύλλογο για το χθεσινό επεισόδιο με τον Δ. Λιβογιάννη

Εξηγήσεις για το επεισόδιο σε βάρος του Φώτη Λαμπρινίδη και της Νατάσας Οικονόμου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Λιβογιάννης σε σημερινές ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις. Όπως είναι γνωστό, η Νατάσα Οικονόμου και ο Φ. Λαμπρινίδης ανέφεραν χθες το συμβάν στην αστυνομία, ενώ σήμερα θα ενημερώσουν τον Δικηγορικό Σύλλογο, δεδομένου ότι ο κ. Λιβογιάννης είναι μέλος του.

Ο κ. Λιβογιάννης υποστήριξε σήμερα ότι δεν είχε απειλητική διάθεση, απλά κινήθηκε προς το μέρος τους από αγανάκτηση, όταν άκουσε τον Φ. Λαμπρινίδη να του λέει «κάτσε κάτω ρε μαλάκα». Δήλωσε, ωστόσο, ότι σέβεται και εκτιμά τον κ. Λαμπρινίδη.
Από την πλευρά του ο κ. Λαμπρινίδης επισήμανε ότι κανείς δεν άκουσε αυτό που άκουσε ο κ. Λιβογιάννης, επικαλούμενος μάλιστα το ίδιο το προεδρείο και την πλειοψηφία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Λιβογιάννης κινήθηκε απειλητικά σε βάρος τόσο του ίδιου όσο και της Νατάσας Οικονόμου, και απομακρύνθηκε υποβασταζόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το